• 1-2 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr
  • 74 42 00 10

Tilpasning af skistøvler

Når du skal på ski er det vigtigste værktøj dine skistøvler

Skistøvlen er din adgang til kontrol over, hvad skiene foretager sig. Hos Bike & Snow4you har vi mere end 40 forskellige modeller fra 8 forskellige mærker. Selv om støvlerne ligner hinanden, er der mange forskelle. De er bygget op af 3 vigtige dele: skal, indestøvle og sål. Alle 3 dele kan tilpasses.

 

  • Skal - Støvlerne har alle et tal som beskriver hårdheden i støvlerne. Jo højere tal - jo stivere støvle og mere kontrol, men også mere ubehagelig. Har du ikke en normal fod, kan skallen tilpasse, enten ved opvarmning eller blokning. Moderne plastik er af høj kvalitet og holder sin nye form ret godt, men hvis du ikke bruger støvlen nogle år, går skallen tilbage til sin oprindelige form.

 

  • Spænder - Findes i forskellige udformning og antal, de kan justeres i løbet af dagen. Flere spænder er ikke bedre end færre.

 

  • Sål - I de fleste støvler er standard sålen af dårlig kvalitet, og du bør derfor overveje at få lavet en sål, der passer bedre. Dette vil give bedre kontrol samt forhindre, at du får tæer, der sover eller bliver kolde. Vi har investeret i nyt udstyr for at lave 3D såler i høj kvalitet. 

 

  • Indestøvle - De fleste mærker tilbyder inderstøvler, der kan tilpasses, typisk ved opvarmning eller skum. Dette betyder, at du får en støvle, som sidder perfekt til foden og dermed giver bedre kontrol og komfort. Inderstøvlen kan tilpasses flere gange, hvis der er steder den klemmer. 


Hos Bike & Snow4you giver vi os tid til at finde den rette skistøvle til dig og bruge god tid på tilpasning.

Det tager minimum en ½ time - og ofte længere tid. Så kom forbi en dag, hvor du har tid nok.

Hvis du har købt dine skistøvler et andet sted og gerne vil have dem tilpasset, klarer vi det for et mindre beløb.

 

 

Trustpilot